Schermafbeelding 2020-12-22 om 17.00.19.
Schermafbeelding 2020-12-22 om 17.06.11.

Website design

Naast fotograferen, video's maken, concepten bedenken, Social Media kanalen beheren voor opdrachtgevers maken we het hele plaatje compleet door ook Websites te maken. Dat begon met onze eigen website www.donotsaycheese.com en deze website. 

 

Wij maken websites met WIX.

We kunnen alles doen van domeinnaam, logo tot eindproduct; een werkende website met alles er op en er aan. 

Samen kijken we naar jullie wensen, de stijl, verwachtingen en doelen die jullie voor ogen hebben. Daar maken wij een passende website bij. Het begint met het design, de teksten en de invulling ervan, aan de hand van een passend en persoonlijk content plan. Die we dan ook uitvoeren. Simpel of juist uitgebreid, wij gaan elke uitdaging aan. #theskyisthelimit

Bekijk hieronder de websites die wij al gemaakt hebben en neem vrijblijvend contact met ons op! 

We nemen graag alles uit handen, of een deel hiervan.

 

Naar wens maken wij het design van de website, alle content, regelen we alles achter de schermen en beheren we de website, publiceren we de website, nemen we de communicatie op ons en delen we een wekelijkse of maandelijkse analyse met jullie. Koppelen we de sociale media kanalen aan jullie website en zorgen we dat de website altijd up-to-date is, er actuele content op staat en de website ook op mobiel perfect werkt.

Zie hieronder een voorbeeld analyse en ons Portfolio.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina.

Schermafbeelding 2020-12-22 om 17.21.57.
Schermafbeelding 2020-12-22 om 17.21.49.
Schermafbeelding 2020-12-22 om 17.22.05.
Schermafbeelding 2021-01-05 om 11.29.55.
yoga2.png

Alawen

Yoga

Februari 2019.

Website design / Logo design / Content Creation / Photography / Videography / Branding / Social Media / Marketing / Communication 

Alawen Yoga was een prachtige samenwerking.

Wendy Manintveld, een Yoga lerares uit Laren besloot alles achter te laten en op reis te gaan met haar camper en haar hond Zyra. 

 

Ze wilde haar yoga lessen online aanbieden in pakket-vorm. Ze wilde mensen de mogelijkheid geven thuis haar lessen te kunnen volgen. 

Ze kwam bij ons en we bespraken de mogelijkheden. 

Op dat moment feb 2019 woonden wij in Barcelona voor een jaar.

Ik ben naar haar toe gereisd in Gava, een kustplaatsje vlakbij Barcelona. Daar hebben we samen een week lang gebrainstormd, gewandeld, inspiratie opgedaan, gefilosofeerd en heel hard gewerkt (met beperkt bereik en internet faciliteiten..) Het was een prachtig proces. Tijdens het proces hebben we elkaar ook nog ontmoet  in Laren, Sevilla, Masnou en in Barcelona. Het resultaat is een persoonlijke website waar zij men meeneemt op haar reis, haar verhaal doet, vol mooie foto's en met een afgeschermd gedeelte wat alleen voor betaalde leden zichtbaar wordt. De leden kopen een pakket en krijgen met een wachtwoord toegang tot dit gedeelte waar zij de Yoga video's kunnen bekijken en oefenen. 

Via e-mail marketing en Social Media hebben wij de website lancering gepromoot en heeft Wendy tijdens haar reis talloze pakketten verkocht aan haar leerlingen. 

Schermafbeelding 2021-01-05 om 11.55.47.
Schermafbeelding 2021-01-05 om 11.48.33.

Bakkerswinkel

Amsterdam 

november 2020.

Website design / Content Creation / Photography / Videography / Branding / Social Media / Marketing / Communication

 

Wat vroeger in 1905 het Regulateurhuis en Cokeskantoor was op het bekende Westergasterrein, is nu een prachtig monumentaal pand, wat bekend staat als de Bakkerswinkel. 

 

Hier is in de laatste 15 jaar een gezellige, grote huiskamer gecreëerd. De Bakkerswinkel staat bekend om haar heerlijke ontbijt, lunch en gezellige knusse sfeer. 

De Bakkerswinkel is nu overgenomen door twee broers, Cees en Michiel vd Berg. Een overname betekend een nieuw begin. En omdat de broers zo dicht mogelijk bij het huidige concept willen blijven hebben we een online plan gemaakt, wat hier goed op aansluit. Zodat we de perfecte vertaalslag kunnen maken van de fysieke plek en beleving naar de online beleving. Zo had de Bakkerswinkel Amsterdam-West nog geen eigen website, deze hebben we van Scratch gemaakt.

Dit project is ook een persoonlijk project geworden, de broers hebben een hele sterke eigen mening en visie. Iedere stap hebben we met elkaar besproken. En al hun wensen en eisen ;) hebben we in vervulling gebracht!

 

Naast de website, de content, foto en videografie hebben we ook de Social Media op ons genomen. Een nieuwe Instagram pagina aangemaakt en de huidige Facebookpagina aangepast. Deze beheren wij nu en hier maken we wekelijks nieuwe content voor. 

Schermafbeelding 2021-03-01 om 15.52.14.
Schermafbeelding 2021-03-01 om 15.54.02.

Noot 

Amsterdam 

januari 2015.

THE WALKING GALLERY
 

Website design / Content Creation / Photography / Videography / Branding / Social Media / Marketing / Communication

 

Het concept wat ik bedacht met mijn toenmalige vriend, we wilden jonge kunstenaars uit Amsterdam een nieuw podium bieden en hen opnieuw laten connecten met hun doelgroep. We begonnen met een samenwerking met 5 kunstenaars, zij exposeerden kunst op onze truien; Sweatart en Tshirts, Artees.

 

Er werden maar 40 stuks per kunstwerk gemaakt en we lanceerden ieeder kunstwerk met een eigen borrel/feestje. Ik heb hier heel veel van geleerd, van het ondernemen, creatief zijn in een onderneming, samenwerkingen aangaan en een merk opzetten en runnen.

#Sweatart #Artees #thewalkinggallery