wie wij zijn

Schermafbeelding 2020-10-20 om 18.19.11.

Wij zijn zusjes die graag samen werken, mooie dingen maken en verhalen in beeld brengen. Het liefst voor anderen. We zijn als twee samen gesmolten bronnen van water en vuur, soms helemaal hetzelfde en soms totaal verschillend. Maar altijd vullen we elkaar aan. We zijn altijd bezig met het creëren van content en het vastleggen van momenten. Overal om je heen ontstaat content maar waar wij ons  voornamelijk op willen richten is het overbrengen van het verhaal van een merk of bedrijf. Een totaal verhaal.

 

We willen lange en korte samen werkingen aangaan met restaurants, hotels, merken, bedrijven, organisaties en particulieren. Wat wij kunnen bieden is een totaal plaatje en gaat van het grafisch ontwerpen van; logo’s, visitekaartjes, menukaarten en uitnodigingen tot het creëren van content in beeld, foto's en video's, het creëren van social media content en dit samen laten komen in een verhaal. Een 'STORY' voor elke opdrachtgever.

Met ons fotografie bedrijf donotsaycheese.com hebben we een portfolio kunnen opbouwen van diverse soorten fotografie, videografie, branding en concepting. Met The Buttercup willen we ons als duo echt richten op het maken van 'Story's' in de vorm van content voor social media, websites, etc. 

maureenmanouk-collage.png

maureen

& Manouk

Schermafbeelding 2020-09-23 om 22.56.42.
Schermafbeelding 2020-09-23 om 22.56.54.
Schermafbeelding 2020-09-23 om 23.00.47.
Wij zijn 'Sfeermakers'.

Onze aim is om een perfecte setting te creëren die past bij onze opdrachtgever. 

 

Wij willen het verhaal van onze opdrachtgever voelen, zien, horen, ruiken en proeven. Hier willen we de tijd voor nemen, het tot ons in laten werken en het vertalen naar een verhaal in beeld. Digitaal, zodat jullie het op die manier met de wereld kunnen delen. In een halve dag maken wij op locatie naar wens en in overleg een 'STORY', bestaande uit mooie detailfoto's, interieurfoto's, productfoto's, sfeerfoto' en video shots voor Social Media. Hier gebruiken we Tools voor om het persoonlijk en onderscheidend te maken. 

 

Daarnaast kunnen wij in opdracht ook een nieuw ontwerp voor een logo, design menukaart, design website, nieuwsbrief etc maken. En schrijven wij concepten, een content strategie, maken wij campagne beeld/video's en beheren wij social media. 

Wat

wij doen